UBIJEN MUŠKARAC Muškarac pucao i na policiju

27. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika UBIJEN MUŠKARAC Muškarac pucao i na policiju

Davor Javorović/PIXSELL


Danas je oko 16 sati u slatinskom prigradskom naselju Golenić ubijen 64-godišnji muškarac. Ustrijelio ga je poluautomatskom puškom cal. 7,62 mm (tzv. Papovka) njegov 52-godišnji sumještanin, piše icv.hr

Prema neslužbenim informacijama, počinitelj ovog nemilog događaja od ranije je poznat po incidentnom ponašanju koje se događalo već duže vrijeme često u alkoholiziranom stanju, te je i danas, uoči samog ubojstva, hodao s puškom po mjestu i prijetio mještanima.

Na mjesto događaja prvo su stigli policijski službenici Policijske postaje Slatina na čije je vozilo počinitelj opalio nekoliko hitaca iz spomenutog oružja te se sklonio u obližnji objekt.

Također, na mjesto događaja pozvana je i Jedinica interventne policije Policijske uprave virovitičko-podravske, no policijski službenici Policijske postaje Slatina prije dolaska interventnih policajaca uspjeli su savladati počinitelja.

Kako izvještava policija, “dolaskom u naselje Golenić policijski službenici u civilnom policijskom vozilu uočili su na cesti mušku osobu kako nepomično leži nakon čega su vozilom prišli bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć. Dolaskom do spomenute osobe na njih je s bočne strane nepoznata osoba ispalila hitac kojom prilikom je pogodila službeno vozilo, nakon čega su policijski službenici izašli van te se sklonili s druge strane vozila.

Istog trenutka policijski službenici su pozvali osobu da se preda i odloži oružje pri čemu je jedan od policijskih službenika uspio neprimijećen doći osobi koja je pucala na vozilo te mu je uspio izbiti vatreno oružje iz ruke, dok je drugi brzom intervencijom srušio muškarca na tlo te mu stavio sredstva za vezivanje.”

Djelatnici Hitne medicinske službe po dolasku su mogli samo utvrditi smrt nesretnog muškarca.

Facebook Comments