“U zadnji tren sam skrenula s kobilom desno i zapela nogom u bodljikavu žicu”

3. srpnja 2020. Autor: prigorski.hr Brze vijesti “U zadnji tren sam skrenula s kobilom desno i zapela nogom u bodljikavu žicu”

Snimila čitateljica


U redakciju porala javila nam se djevojka iz Graberca kod Dubrave kako bi podijelila svoje neugodno iskustvo istaknuvši kako je sretna što je izvukla živu glavu.

– Bavim se jahanjem već dugi niz godina i prošla sam dosta toga s konjima, ali mislim da bi mnoge vozače trebalo upozoriti na životinje na cesti. Jahala sam stotinjak metara po cesti i odmah se dogodila glupost. Zbog ljudi koji ne razumiju da je konj živa životinja, jučer smo mogle poginuti i kobila i ja.

“Brzinom svjetlosti” pojavio se automobil koji je najvjerojatnije primijetio mene i životinju i nimalo nije prikočio, smanjio gas ili se maknuo u svoju stranu.

Foto: Čitateljica

U zadnji trenutak sam skrenula s kobilom desno i zapela nogom u bodljikavu žicu. Razderala nogu, ali hvala Bogu kobila je reagirala normalno.

Ovim putem želim upozoriti sve sudionike u prometu da nije isto susresti se sa živim bićem poput konja ili nekim motorom.

Takvi vozači opasnost su za sve, jer tako je mogao naići bilo tko i svašta se moglo dogoditi. Ovaj put je prošlo dobro, ali mislim da drugog puta ne bi trebalo ni biti.

I da dodam da je ograničenje brzine bilo 40 km/h, a ovo je bila puno puno veća brzina – poručila je čitateljica.

Facebook Comments