Novoosnovana udruga Airsoft Templari Đurđevac otvorila je svoj drugi regrutski rok u 2021. godini te poziva sve zainteresirane i buduće članove da se prijave preko Facebook službene stranice kluba.

Regrutski rok za aktivne članove traje šest mjeseci unutar kojih će se učiti o pravilima unutar kluba, pravilima Hrvatskog airsoft saveza te o samoj taktici i orijentaciji. Regrutski rok je u tom periodu besplatan, a od regruta se očekuje poštenje, poštena igra te da posjeduje airsoft repliku i zaštitne naočale. Također, aktivnim članstvom u regrutskom roku regruti imaju mogućnost besplatnog korištenja klupske opreme kao i mogućnost sudjelovanja na svim treninzima i susretima u Hrvatskoj, ali i šire.

airsoft templari

U ovom krugu udruga uvodi i rekreativno članstvo u kojem svi potencijalni članovi mogu koristiti klupsku opremu bez kupovanja vlastite te sudjelovati na svim treninzima u organizaciji udruge.

Broj regruta je ograničen, stoga požurite s prijavom, a ukoliko ste željni adrenalinske zabave i timske igre udruga još uvijek prima nove članove.