U TC Supernova Koprivnica prikupljeno 216 kilograma hrane I 105 komada higijenskih potrepština

20. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U TC Supernova Koprivnica prikupljeno 216 kilograma hrane I 105 komada higijenskih potrepština


Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 18. siječnja 2020.. godine organiziralo i provelo akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u Trgovačkom centru Supernova Koprivnica.

Uz veliku pomoć  volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca, ukupno je prikupljeno 216 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 105 komada higijenskih potrepština.

Donacije će biti podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.Još jednom zahvaljujemo svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastavimo pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Ovim putem također pozivamo sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7 – poručili su.