Svečani prijem u povodu dodjele Javnih priznanja Ženskom rukometnom klubu „Sloga“ održan je u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici. Rukometašice je dočekao zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak te uručio priznanja i zahvalnice za postignut uspjeh, izvijestili su iz Gradske uprave.

Članice ženskog rukometnog kluba Sloga – Paula Barić, Karolina Ćurćić, Valentina Perić i Lucija Tesar, zajedno s trenericom Marijom Plazinom, izbornicom Ženske juniorske reprezentacije, predstavljale su Hrvatsku na YAC 17. Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje se prošle godine održalo u Varni, Bugarska. Zbog navedenog vrhunskog uspjeha, trenerici i članicama kluba uručena su Zahvalnice Grada Svete Nedelje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta.

Zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak od srca je čestitao članicama ŽRK Sloga na izvrsnom plasmanu.

„U juniorskoj kategoriji ponosno ući u dres reprezentacije RH i zastupati istu na Europskom prvenstvu zaista je i više nego izvrstan rezultat. Drago mi je da se trud vas samih, ali i vaših trenerica, isplatio i da ste postigli ovakve izvrsne rezultate. Želim vam mnogo uspjeha u ostvarenju vaših sportskih snova i ciljeva, a mi ćemo vas ponosno podržavati i dalje“ istaknuo je.

U ime nagrađenih zahvalila se predsjednica ŽRK Sloga Martina Jaklenec istaknuvši kako je izuzetno ponosna da su navedene članice igrajući u dresu reprezentacije ponosno predstavljale i Grad Svetu Nedelju.

“Upravo zato htjela bih zahvaliti Gradu Svetoj Nedelji, gradonačelniku i zamjenicima na podršci tijekom svih godina djelovanja kluba“ istaknula je predsjednica kluba Jaklenec.