U subotu derbi koprivničke Podravke i zagrebačke Lokomotive s humanitarnom notom ”Za obitelj Čirković”

25. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sport U subotu derbi koprivničke Podravke i zagrebačke Lokomotive s humanitarnom notom ”Za obitelj Čirković”


U prostorijama RK Podravke održana je konferencija za medije uoči utakmice 24. kola 1. HRL za žene koja je na rasporedu 27. travnja s početkom u 18 sati u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica.

Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević i igračica Alena Ikhneva. Uvodno je s nekoliko riječi konferenciju otvorio trener Zlatko Saračević.

– Ponovno derbi, ponovno Lokomotiva kao i prije 10 dana samo što je ovoga puta ulog puno veći. Ovoga puta je ulog prvak Hrvatske i Liga prvaka iduće godine tako da je ovo po meni još važnija utakmica od one prve. Očekujem ponovno punu dvoranu i lijepu atmosferu. Lokomotivu jako cijenim i to sam ponovio dosta puta, naš najveći rival u Hrvatskoj, jako dobra i uigrana ekipa s puno kvalitete, ali mislim da smo bolji i da moramo to pobijediti – rekao je.

Alena Ikhneva je približila atmosferu u ekipi i pozvala navijače.

– Atmosfera je u ekipi dobra i treniramo te se pripremamo za jednu od najvažnijih utakmica ove sezone. Bit će teško, borbeno, ali ja se nadam da će ipak završiti našom pobjedom. Htjela bih pozvati navijače da nas dođu podržati kako je bilo i na prošloj utakmici. Bila je dobra atmosfera i sve su se cure osjećale puno bolje nego kad je u dvorani malo ljudi – kazala je.

Utakmicu će suditi sudački par Matija Gubica i Boris Milošević, a nadzornik je Vladimir Sokol. Vrijedi spomenuti i kako će izravan prijenos biti na kanalu Planet Sport.

Ova će utakmica biti humanitarnog karaktera pod nazivom ”Za obitelj Čirković”. Riječ je o šesteročlanoj obitelji iz Subotice Podravske koja je u požaru izgubila kuću, o čemu smo pisali OVDJE. Novac za novu kuću prikuplja se na zasebnom računu na koji će se uplatiti svi prikupljeni dobrovoljni prilozi.

Na ulazu u dvoranu ćete na tri mjesta u zapečaćene kutije moći donirati novčane priloge. Nakon utakmice komisija sastavljena od tri člana bit će zadužena za prebrojavanje prikupljenih priloga, a svi će detalji o konačnom iznosu biti objavljeni na službenim stranicama RK Podravke po završetku akcije.

prigorski.hr

Facebook Comments