Grad Đurđevac i Općine s područja bivše Općine Đurđevac, Zapovjedništvo 105. brigade 3. bojne Đurđevac, Zapovjedništvo 58. SLAB PZO Đurđevac, 465 STRB PZO, Udruga branitelja MUP-a i HVIDRA Đurđevac, pozivaju sve branitelje i članove obitelji poginulih branitelja te ostale građane da dođu na Svečano obilježavanje 31. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi.

Program počinje u subotu, 6. kolovoza 2022. godine polaganjem vijenaca kod Križa života na Gradskom groblju u Đurđevcu u 17,00 sati, a nakon polaganja vijenaca u 18,00 sati održat će se sveta misa u Crkvi svetog Jurja u Đurđevcu u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Nakon svete mise organizirana je proslava na Lovačkom domu Jelen u Mičetincu s početkom u 19,00 sati, a nakon svečanog dijela druženje će se nastaviti uz prigodni zabavni program.

Za sve branitelje osiguran je prijevoz do Lovačkog doma autobusom od Trga sv. Jurja u 19,00 sati.

Zajedničkim okupljanjem i druženjem, želimo se prisjetiti na teške, ali ponosne dane hrvatske povijesti i svečano proslaviti 31. obljetnicu te Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

6.8.2022, SUBOTA

PROSLAVA DANA OLUJE I 31. OBLJETNICE BRANITELJSKIH POSTROJBI

17.00 h Polaganje vijenaca za pale branitelje na mjesnim grobljima

18.00 h Misa za sve branitelje u crkvi sv. Jurja Đurđevac

19.00 h Prigodni program u lovačkom domu Jelen Đurđevac

Druženje branitelja uz glazbeni program i lovačke specijalitete

Organizator: Udruge i postrojbe proizašle iz Domovinskog rata, Grad Đurđevac, TZ grada Đurđevca