Teška prometna nesreća dogodila se u petak kasno navečer kod Koprivnice. Ozlijeđeno je pet osoba. Kako je policija utvrdila, oko 22.20 sati na otvorenom djelu ceste Štaglinec – Koprivnica 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake.

Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas. Tom prilikom je došlo do zanošenja, a potom i slijetanja automobila BMW u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov.

>>TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD KOPRIVNICE Cesta zatvorena za promet – Prigorski.hr

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) u osobnom automobilu BMW. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Uslijed događanja prometne nesreće krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW.

Zbog vršenja očevidnih radnji za sav promet bio je zatvoren dio ceste Štaglinec – Koprivnica od 22.45 do 00.55 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.