Nekoliko minuta iza ponoći, u noći sa četvrtka na petak u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici dogodila se velika tragedija u kojoj je život izgubila 25-godišnja djevojka.

Naime, 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mini Cooper koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnja vozačica.

nesreca1

foto: Pu koprivničko-križevačka

Došlo je do zanošenja automobila Mini Cooper, udara u rubni kamen te se vozilo prevrnulo na krov, priopćeno je iz policije.

nesreca2

foto: Pu koprivničko-križevačka

Poginula je 25-godišnja medicinska sestra Petra Horvat koja je bila članica Udruge za oboljele od dijabetesa Dia-mell Ludbreg.

Udruga se oprostila od Petre na svojoj Facebook stranici, a od djevojke su se putem Facebooka dirljivim riječima oprostili i na stranici NaInzulinu.

“Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter!
Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula… Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg – predivna duša izvana i iznutra!

Iz svega navedenog i priloženih fotografija jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru.