U stanu pronašla tri improvizirana laboratorija, 48 stabljika marihuane, više od kilogram marihuane i hašiša

4. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika U stanu pronašla tri improvizirana laboratorija, 48 stabljika marihuane, više od kilogram marihuane i hašiša

Ilustracija/Foto: Pu zagrebačka


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), u stanu na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, ukupno 48 stabljika marihuane visine od 8 do 170 cm, 1116,7 grama marihuane pakirane u pet omota, 190,5 grama hašiša pakiranog u pet omota, digitalnu vaga s tragovima droge te novac za koji postoji osnova sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

marihuana trava (5)

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

marihuana trava (6) marihuana trava (4) marihuana trava (3) marihuana trava (2)

Facebook Comments