U Shopping centru Supernova u Koprivnici prikupljeno 210 kilograma hrane i 60 komada higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu

20. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U Shopping centru Supernova u Koprivnici prikupljeno 210 kilograma hrane i 60 komada higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu


Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici u subotu u vremenu od 9 do 13 sati.

Akcija prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provedena je uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa.

U prikupljanju su sudjelovali volonteri umirovljenici koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Oni su kupcima dijelili letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimali donacije.

Građani su ovoga puta za Socijalnu samoposlugu donirali 210 kilograma prehrambenih namirnica i 60 komada higijenskih potrepština. Naknadno možete donijeti svoje donacije u prostore Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Facebook Comments