Koprivničko-križevačka policija izvijestila je o prometnim nesrećama koje su se dogodile u nedjelju u Koprivnici. Naime, prva se dogodila oko 13.15 sati, na Trgu kralja Tomislava kad je 55-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake.

Zbog nepropisnog skretanja na prilaznu cestu parkirališta vozilom je udarila u osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Druga prometna nesreća dogdila se oko 15.25 sati u Starogradskoj ulici kad je 37-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela van kolnika i udarila u betonski rubni kamen. Protiv vozačice je pokrenut prekršajni postupak.

Treća se dogodila 16.05 sati u Ulici Franje Mraza. Naime, 48-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza nije propustio osobni automobil BMW austrijske registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač te je došlo do sudara vozila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.