U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, u ponedjeljak 13. studenoga 2023. održana je radionica tapeciranja rabljenog namještaja u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).

Radionici koja se održavala od 10 do 10.45 sati prisustvovali su korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci. Radionicu su održali zaposlenici na projektu Ana-Maria Rešetar iz POU Križevci i Nikola Ostojčić iz Zaklade “Volim Križevce” uz pomoć volontera. Osim osnovnih vještina nužnih za tapeciranja rabljenog namještaja, polaznici su zajedno s predavačima naučeno primijenili na stolicama koje su uspješno tapecirali.

maslačak tapeciranje (1) maslačak tapeciranje (2) maslačak tapeciranje (3) maslačak tapeciranje (4) maslačak tapeciranje (5) maslačak tapeciranje (6) maslačak tapeciranje (7)

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.