U prometnoj nesreći u Križevcima ozlijeđene tri osobe // Vozač napuhao 1,26

11. studenoga 2015. Autor: prigorski.hr Križevci U prometnoj nesreći u Križevcima ozlijeđene tri osobe // Vozač napuhao 1,26


U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena je prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene, te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama zabilježena je oko 22 sata u Križevcima, na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Trga Josipa Juraja Strossmayera, gdje su se zbog nepoštivanja prednosti prolaska sudarila dva automobila. Tri su osobe lakše ozlijeđene. Vozač koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,26 promila pješice je napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen.

Prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom zabilježena je jučer oko 16.30 sati, na cesti između Đurđevca i Čepelovca, gdje su se zbog nepropisnog pretjecanja sudarila dva automobila. Vozač koji je uzrokovao nesreću vozilom je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

Također, jučer oko 19.35 sati u Koprivnici u Ulici Miklinovec, zbog nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,59 promila.

Jučer, 10. studenoga, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 26 – godišnji vozač koji je u ponedjeljak u 15.05 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,26 promila, bez položenog vozačkog ispita. Kažnjen je kaznom zatvora od pet dana, kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na 12 mjeseci i  zabranom upravljanja vozilima B kategorije šest mjeseci, te je predan je u bjelovarski zatvor.

Na Prekršajni sud u Koprivnici jučer je doveden i 32 – godišnji vozač koji je u ponedjeljak u 16.50 sati u Kalinovcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,53 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od deset dana i zabranom upravljanja vozilima B kategorije pet mjeseci, te je predan je u bjelovarski zatvor.

prigorski.hr/Pu koprivničko-križevačka

foto: Marcel Kovačić


[ssba]