U sudaru dva automobila u subotu predvečer u naselju Vranovci kod Slavonskog Broda, prema prvim informacijama poginula je jedna osoba, a više je ozlijeđeno i prevezene su u slavonsko-brodsku bolnicu, priopćila je policija.

Dojava da je na izlazu iz Vranovaca došlo do prometne nesreće, u kojoj je u sudaru dva automobila ozlijeđeno više osoba stigla je u Policijsku upravu brodsko-posavsku u 16,43 sati.

Na mjesto nesreće upućeni su službenici prometne policije Slavonski Brod, djelatnici Hitne medicinske pomoći i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli prilikom izvlačenja jedne osobe prikliještene u automobilu.

Policija je oko 18,45 sati zaprimila informaciju da je muškarac, rođen 1948. godine od zadobivenih ozljeda umro u bolnici u Slavonskom Brodu. Liječničku pomoć su zatražile još dvije osobe, a trenutno je nepoznata kvalifikacija njihovih ozljeda.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet obilazno, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.