Nakon što je prije par mjeseci zbog financijskih problema Capronca Pub u Koprivnici zatvorio svoja vrata, u ponedjeljak se otvara Calypso Pub, vlasnika i kuhara Stanka Krajnika.

U razgovoru s njim saznali smo da je još otvoren natječaj za konobare, pa ukoliko i dalje ima zainteresiranih za rad u restoranu, slobodno se mogu javiti preko službene Facebook stranice.

Kao što smo već pisali, Calypso Pub će Koprivničancima ponuditi sličan koncept jela kao restoran u Križevcima. Originalna dnevna jela od 30 do 50 kuna koja će biti kvalitetan spoj domaćih namirnica s modernim pristupom.

Uz dnevni meni, Calypso Pub imat će i à la carte ponudu koja će biti i za one zahtjevnije goste te poslovnjake koji su česti gosti ovog poznatog kuhara.

Uz dobru ponudu hrane, vlasnik Stanko Krajnik istaknuo je i vinsku kartu koja će biti posebno prilagođena za njegovu vrstu kuhinje, dok je novitet i nekoliko vrsti točenih piva. Posebice nam je zapeo za oko točeni Guinness kojeg je zaista teško pronaći po restoranima u Hrvatskoj.

Detaljan jelovnik, kao i specijalitete koje će Stanko Krajnik kuhati Koprivničancima, moći ćete ekskluzivno vidjeti u novoj epizodi Gastro tražilice čija se premijera očekuje za vikend.