U Osnovnu školu Đurđevac vratilo se 250 osnovnoškolaca nižih razreda

27. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U Osnovnu školu Đurđevac vratilo se 250 osnovnoškolaca nižih razreda


Od ovog tjedna dječji vrtići i osnovne škole za niže razrede u cijeloj zemlji vratili su se u normalni režim rada. Osnovna škola Đurđevac još je prošli tjedan pripremila prostor za prihvat djece, naravno uzimajući u obzir sve preporučene epidemiološke mjere.

U ponedjeljak učenici nižih razreda Osnovne škole Đurđevac, područnih škola i Odjela za djecu s teškoćama vratili su se u školske klupe u velikom broju i to njih čak 250 od ukupno 344.

– Ponavljamo od ovog tjedna svi roditelji bezbrižno mogu uputiti djecu u školu, a oni koji još uvijek imaju objektivne ili subjektivne razloge zbog kojih to ne žele, obavještavamo da će se nastava na daljinu i dalje odvijati na dosadašnji način – rekao je ravnatelj škole Danijel Domišljanović.

Dodao je kako je ipak najava da se nastava na daljinu uskoro ukida pa preporučaju da omoguće dolazak djeteta u školu.

– Svaki dan brojimo sve više učenika koji su se vratili u školske klupe, a nadam se da će im se uskoro pridružiti i ostali – napomenuo je.

Učiteljice i učitelji se brinu da učenici poštivaju propisane mjere, a kako to izgleda pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Facebook Comments