U općini Šandrovac osnovan Ogranak Damir Bajs Nezavisne liste

9. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U općini Šandrovac osnovan Ogranak Damir Bajs Nezavisne liste


Politička stranka “Damir Bajs Nezavisna lista” osniva ogranke na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Nakon osnivanja ogranaka stranke u općini Ivanska i gradu Grubišnom Polju, osnovan je ogranak Damir Bajs Nezavisne liste i na području općine Šandrovac.

Druga politička snaga u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Damir Bajs Nezavisna lista slijedom dobrih ostvarenih rezultata u svom daljnjem političkom djelovanju imat će ogranke u svim općinama i gradovima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Na osnivačkoj skupštini u općini Šandrovac okupilo se 30-ak članova koji su za predsjednika izabrali Nikolu Radonića, a za zamjenika predsjednika Stjepana Kosa. Također, izabrani su i članovi Predsjedništva te tajnica ogranka.

Na osnivačkoj skupštini tema nije bila samo osnivanje ogranka i izbor predsjednika i ostalih tijela stranke, nego i predstojeći parlamentarni izbori gdje stranka nastupa u okviru Restart koalicije.

Župan Damir Bajs i predsjednik Damir Bajs Nezavisne liste tom prilikom naglasio je da je kao nezavisni župan imao pozive od niza političkih opcija za nastup na parlamentarnim izborima. Moje je pravo, kaže župan Bajs, da u konačnici i temeljem povjerenja građana koje su mi dali, a bez obveza prema ikome, izaberem s kim ću nastupiti na parlamentarnim izborima. Želja je stranke da i na području naše županije bude državno vođenih projekata, jer ako može u Istri, može i mora ih biti i kod nas.

Također, na osnivačkoj skupštini u općini Šandrovac bilo je riječi i o lokalnim izborima koji su pred nama. Nakon osnivanja ogranka Damir Bajs Nezavisne liste u Ivanskoj, Grubišnom Polju i Šandrovcu pristupit će se osnivanju i drugih općinskih i gradskih ogranaka na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a temeljem porasta broja članstva i potrebe da stranka ne djeluje više samo na županijskoj razini, već da ima i svoje ogranke na području cijele županije.