Tijekom subotnjeg programa manifestacije “Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a” koja se održava od 8. do 10. ožujka 2024. na Zagrebačkom Velesajmu, kao sastavni dio jubilarnog 25. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB, posjetiteljice će moći uz potvrdu o kupljenoj ulaznici za „Majstore ljepote“ i prethodnu najavu na [email protected] obaviti mamografiju, zahvaljujući suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Andrija Štampar.

Pregledu se mogu odazvati žene koje su napunile 38 godina i starije, koje nisu trudne ili ne doje, kojima je prošlo minimalno 12 mjeseci od zadnje mamografije te koje trenutno nisu u postupku liječenja od karcinoma dojke, a pri prijavi je potrebno dostaviti podatak o adresi stanovanja. Partner događanja NZJZ Andrija Štampar će u sklopu programa okupljene frizere i kozmetičare informirati o tome kako se mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda, kao savjetnici za ljepotu i zdravlje.

Posebno atraktivan dio trodnevnog programa se očekuje u subotu, 9. ožujka, kada će se održati show i stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist. Još jedan majstor ljepote iz daleke Kine nazočit će i prenijeti svoja znanja ovom okupljanju beauty stručnjaka – Pei Wang, svjetska prvakinja u kozmetičkoj njezi. Važan dio programa – edukativan i zabavan – će biti radionica Davora Bilmana koji će okupljenim frizerima i kozmetičarima predstaviti Skener osobnosti, a što uvelike može unaprijediti odnose s klijentima u svakodnevnici.

U sklopu događanja će se održati Državno natjecanje frizera i kozmetičara te natjecanje frizerskih škola Hrvatske (poveznica) te ekskluzivne praktične edukacije Shamuratova i Wang za uzak krug frizera i kozmetičara (poveznica). Danas je posljednji dan za prijavu na natjecanja, a mjesta na edukacijama je još svega nekoliko.

Saznajte sve o događanju na poveznici.