Policijski službenici su vozače koji su poštivali prometne propise prigodno nagradili majicama, privjescima za ključeve, blokovima za pisanje te drugim promotivnim materijalima

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac održali su info točku u Kozarevcu, dok su policijski službenici Policijske postaje Križevci održali info točke u Križevcima, Svetom Ivanu Žabnom i u Gregurovcu.

Info točke bile su usmjerene na mlade vozače, vozače bicikala, pješake i na tzv. „4 glavne ubojice u prometu“ – alkohol, brzina, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korištenje mobitela. Prisutnima je skrenuta pozornost na obveze koje kao sudionici u prometu moraju poštivati, kao i na posljedice i sankcije koje slijede ukoliko ih se ne pridržavaju.

akcija2

Policijski službenici su vozače koji su poštivali prometne propise prigodno nagradili majicama, privjescima za ključeve, blokovima za pisanje te drugim promotivnim materijalima.

Cilj ovih preventivnih akcija je pozitivno utjecati na svijest svih sudionika u prometu, a posebno na svijest roditelja koji prevoze djecu u vozilima jer djeca kao putnici zajedno sa mladim vozačima, vozačima bicikala i pješacima čine jednu od najranjivijih kategorija sudionika na našim cestama.

akcija3akcija4