U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ za njihove su članove u petak, 25. studenog održani predavanje i radionica o tapeciranju rabljenog namještaja, u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram), čiji je nositelj Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“.

Radionicu i predavanje u trajanju od sat i pol održao je Albino Tolnaj, koji je polaznicima na slikovit i prilagođen način predstavio ovu temu. Polaznici su s velikim interesom pratili predavanje i naučili o osnovama tapeciranja te isprobali razne vrste materijala i alata potrebnih za tapeciranje namještaja, posebno stolica.

Predavanje 1

Radionici su prisustvovali članice i članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“. Održano  predavanje i radionica predstavljaju početak aktivnosti vezanih uz obnovu i ponovno korištenje rabljenog namještaja.

photo_2022-11-25_14-38-07

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.

photo_2022-11-25_14-38-12 photo_2022-11-25_14-38-06 (2)