U Križevcima održan radni sastanak Uredničkog odbora Mljekarskog lista

10. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci U Križevcima održan radni sastanak Uredničkog odbora Mljekarskog lista


Na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima u četvrtak je održan radni sastanak Uredničkog odbora Mljekarskog lista.

Spomenimo da je Mljekarski list edukativno-informativni časopis koji kontinuirano izlazi od 1963. godine. Urednički odbor ima zadaću sadržaj prilagoditi proizvođačima mlijeka i aktualnim temama odgovoriti na pitanja i nejasnoće čitatelja, odnosno proizvođača mlijeka.

Mljekarski list je stručni časopis namijenjen popularizaciji znanosti iz područja mljekarstva.

Riječi dobrodošlice okupljenima uputila je dekanica Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima Marijana Ivanek-Martinčić koja je uputila i čestitke budućoj izabranoj dekanici Marceli Andreati-Koren.

ivanek martincic

U ime izdavača riječi zahvale na gostoprimstvu u Križevcima uputila je Vera Volarić te je uručila zahvalnicu Ivi Belanu na dugogodišnjem pisanju u Mljekarskom listu, točnije Belan piše za ovaj stručni časopis već 42 godine.

Nakon radnog dijela donijeti su zaključci u kojem smjeru će ići Mljekarski list, a završne riječi uputio je glavni i odgovorni urednik Zoran Bašić koji je istaknuo kako bi proizvođače mlijeka češće trebalo osviješćivati tekstovima o važnosti higijene mlijeka. -Poslušat ćemo svaki savjet koji će ići na korist da idući brojevi budu još bolji, a cilj je da Mljekarski listi i dalje pokriva sve aktualne teme – poručio je Bašić.

urednicki3 urednicki4 urednicki5 urednicki6 urednicki7 urednicki8 urednicki9 urednicki10 urednicki11

urednicki2

 

Facebook Comments