Uoči blagdana, u subotu, 27. ožujka Gradsko društvo Crvenog križa održalo je akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu i to u Shopping centru SUPERNOVA u Koprivnici. Građani su u kolicima naših volonterki ostavili ukupno 128 kilograma prehrambenih namirnica i 18 komada higijenskih potrepština.

– Zahvaljujemo na vrijednim donacijama i pozivamo sve koji su u mogućnosti, da sudjeluju i u budućim akcijama. Nova akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu je već u ponedjeljak, 29. ožujka i to u Robnom centru KTC u Koprivnici od 9 do 13 sati. A svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7 – poručili su iz Crvenog križa.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa potrebitima sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’. Umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima tog projekta mogu nam se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa na broj 048/642-193.