Svečanim rezanjem vrpce danas je u Koprivnici u poslovnoj zoni Radnička otvoren novoizgrađeni salon namještaja Mima.

Svečanosti otvorenja priređenom za poslovne partnere i prijatelje tvrtke prisustvovali su župan Darko Koren, gradonačelnik Mišel Jakšić te državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

„Zahvaljujem se na početku koprivničkom timu Mima koji je svojim radom i dobrim rezultatima omogućio ovu veliku investiciju“, rekao je gradonačelnik Jakšić na početku pozdravnog govora te se nakon toga zahvalio vlasnicima i njihovoj tvrtki na prepoznavanju Koprivnice kao poželjnog grada za investiranje i svojeg partnera.

„Lijepo je čuti da je ovo nova Mima, sa novim dizajnom i koncepcijom pristupa prema kupcima. Kao gradonačelniku, izuzetno mi je drago čuti i vidjeti da je sve krenulo iz našeg grada. Ovaj kompleks daje jednu impozantnu sliku i nove obrise prilikom ulaska u Koprivnicu. Zbog toga vam još jednom hvala što ste nas prepoznali i svima skupa vam želim puno sreće u daljnjem radu“, poručio je gradonačelnik Jakšić.

Prigodnim riječima zahvale okupljenima su se obratili direktorica Mime Marina Marjanović, vlasnik kompanije Milenko Marjanović, župan Darko Koren i državna tajnica Nataša Mikuš Žigman.

Župan Koren je čestitao obitelji Marjanović na novoj poslovnici te poželio dobre poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti.

Prilikom svečanosti otvorenja, prigodne Mima donacije u iznosu od 10 tisuća kuna uručene su Dječjem vrtiću „Tratinčica“, COOR-u Podravsko sunce i Udruzi za terapijsko jahanje „Osmijeh“.

Otvaranjem novouređenog salona u Koprivnici ova domaća kompanija obilježava novu stranicu u svojem razvoju koji je započeo 1991. godine u Puli s otvorenjem prve Mima poslovnice, noseći inicijale svojeg osnivača Milenka Marjanovića. Danas je tvrtka dostigla 185 zaposlenika, ima 10 prodajnih salona, vlastitu proizvodnju te je tijekom cijelog tog procesu ostala u stopostotnom hrvatskom vlasništvu.