U petak,  2. veljače. 2024. godine s početkom u 16 sati u Spomen domu hrvatskih branitelja u Kalniku, u Kulturnom centru u Svetom Petru Orehovcu u 18 sati i u zgradi općine Gornja Rijeka u 19.30 sati., održat će se javna tribina u organizaciji Udruge hrvatski dragovoljci i veterani Domovinskog rata Križevci u suradnji s Upravom za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica.

Tribine će se održati pod nazivom “Preventivni zdravstveni sistematski pregledi hrvatskih branitelja”, a govorit će se o izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, korištenju Javnih ustanova Veteranskih centara Ministarstva hrvatskih branitelja u Daruvaru, Petrinji, Sinju i Šibeniku i Smještajno-rehabilitacijskoj ustanovi Doma hrvatskih veterana u Lipiku.

Na javnoj tribini kao predavači i gosti će nazočiti Zvonko Beljo, predsjednik Udruge hrvatski dragovoljaci i veterani Domovinskog rata Križevci, Tatjana Mihaldinec ,prof. psihologije voditeljica Odjela Uprava za savjetodavnu, psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć Sektor za savjetodavnu i psihosocijalnu pomoć, Područni odjel Koprivnica, Josip Vranješević, dipl. pravnik i Menđi Mišel Tuba socijalna radnica – honorarni stručni suradnici i Centru za psihosocijalnu pomoć Koprivničko-križevačke županije.