U jedan stan provalili, u dva pokušali, ali ih otkrila policija

17. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Crna kronika U jedan stan provalili, u dva pokušali, ali ih otkrila policija

Ilustracija/Željko Lukunić/PIXSELL


Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 18-godišnjakinjom zbog sumnje da su zajedno počinili tri kaznena djela.

Naime, sumnja se da su 27. svibnja 2020. godine u popodnevnim satima došli u Ulicu Dubrava u Zagrebu, prišli ulaznim vratima stana te ih obili pomoću prikladnog alata. Ulaskom u stan, ispremetali su stvari te otuđili novčanik, parfeme i novac. Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi oko 1.100 kuna.

Nadalje, sumnja se da su 2. lipnja 2020. godine između 10.10 i 14.10 sati zajedno došli do još jednog stana na području Dubrave, obili ulazna vrata te ušli u stan i ispremetali stvari ništa ne otuđivši. Isto tako, sumnja se, 24. rujna 2020. godine u prijepodnevnim satima zajedno su došli i do stana na području Centra, međutim tada, unatoč višekratnim pokušajima, nisu uspjeli obiti i otvoriti vrata.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Facebook Comments