U eksploziji 37-godišnjaku uništen automobil: ‘Nemam ni s kim problema, u totalnom sam šoku’

2. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika U eksploziji 37-godišnjaku uništen automobil: ‘Nemam ni s kim problema, u totalnom sam šoku’

Milan Sabic/PIXSELL


U Osječkoj ulici u Splitu sinoć je došlo do eksplozije.  Kako su izvijestili iz policije, do eksplozije je došlo oko 1 sat u noći aktivacijom eksplozivnog ili pirotehničkog sredstva koje je bilo postavljeno ispod automobila.

Vozilo je djelomično oštećeno u eksploziji, a nitko nije ozlijeđen. Nakon provedenog očevida utvrdit će se okolnosti ovog događaja.

“Ne znam zašto bi mi netko to napravio. Ja nemam problema ni s kim. U totalnom sam šoku”, rekao je za 24 sata ovaj 37-godišnji muškarac kojem je ispod automobila netko postavio bombu.

Inače, muškarac živi sa suprugom i četvero djece u Osječkoj ulici, a automobil jučer nije vozio. Cijelo vrijeme bio je parkiran u dvorištu, a navečer je samo u prtljažnik spremio dječja kolica.

“Svi smo spavali. Odjednom je nešto puknulo i zabljesnulo. Žena i starija kći odmah su se digle. Ali u tom trenutku ne možeš procijeniti o čemu je uopće riječ. Ja sam mislio da je to svjetlo iz trgovine balonima koja je u prizemlju zgrade. Odatle često znaju dolaziti razna bliješteća svjetla”, rekao je.

Facebook Comments