Uz đurđevačku Gimnaziju Dr. Ivana Kranjčeva, i đurđevačka Strukovna škole koristi sve projektne mogućnosti kako bi svojim učenicima i nastavnicima putem mobilnosti omogućila stjecanje novih znanja i upoznavanje novih sredina i kultura u Europi.

Potvrđeno je to na završnoj Konferenciji Erasmus+ mobilnosti, u sklopu koje je predstavljen projekt Mreža prilika 2023. i sve druge inozemne aktivnosti u kojima je sudjelovalo 37 učenika i troje nastavnika ove Strukovne škole.

Projektni koordinator Branko Pleadin naglasio je da su učenici i nastavnici sudjelovali na mobilnostima u Slovačkoj, Češkoj i Poljskoj te najavio da je završetak projekta Mreža prilika zapravo uvod u novi kojem bi provedba trebala početi uskoro, budući da je Strukovna škola već osigurala sredstva za realizaciju daljnjih projektnih Erasmus+ aktivnosti.

– Za narednu školsku godinu škola je dobila više od 120.000 eura čime je osigurana mogućnost da više od 10 posto učenika i veći broj nastavnika može sudjelovati na Erasmus mobilnostima, zaključio je Branko Pleadin.

1 1 1024x683 2 3 4 Mreza Prilika Logo