U Đurđevcu održana osma dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“

31. kolovoza 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno U Đurđevcu održana osma dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“

smart


Osma dvodnevna komunikacijska radionica u sklopu projekta „Za bolje sutra“ održana je 27. i 28. kolovoza u prostoru Gradske knjižnice Đurđevac. Cilj komunikacijskih radionica je poboljšanje socijalnih vještina i kompetencija za zapošljavanje, a tema ove radionice bila je „Emocionalni izazovi u svakodnevnom životu i radu“.

smart

Sudionice projekta su stekle kompetencije za prepoznavanje vlastitih emocionalnih stanja i reagiranje u skladu s emocijama. Projekt “ZA BOLJE SUTRA” 100% je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina”.

Udruga_2

U popodnevnom terminu održane su dvodnevne radionice stručnog usavršavanja zaposlenica i vanjskih suradnica Udruge Mali Princ pod nazivom “Komunikacijske vještine i timski rad“. Odslušane teme bile su „Temeljne pretpostavke za razvoj komunikacijskih vještina“, „Povezanost komunikacijskih vještina sa strukturom ličnosti“, Komunikacijske vještine i timski rad“, Konstruktivna komunikacija u pozitivnim i negativnim povratnim informacijama“, „Voditi i biti vođen u timu“ i „Vrste slušanja u komunikaciji“.

Polaznice ovih radionica stekle su kompetencije za upravljanje komunikacije u timskom radu što će pridonijeti poboljšanju kvalitete rada i pružanja usluga u Udruzi Mali princ.

Za bolje sutra_2

Komunikacijske radionice za sudionice projekta „Za bolje sutra“, kao i za zaposlenice i suradnice Udruge provodio je Darko Kobetić, prof.reh., direktor Centra znanja Profectus.

Facebook Comments