U četvrtak kreće 15. jubilarno kulturno šokiranje Križevaca

11. ožujka 2019. Autor: prigorski.hr Križevci U četvrtak kreće 15. jubilarno kulturno šokiranje Križevaca

foto: Grad Križevci


U maloj vijećnici Grada Križevaca danas je predstavljeno jubilarno 15. izdanje Culture Shock Festivala, koje će se održavati od četvrtka, 14. ožujka do 20. travanja. Program su predstavili Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam, i Ivan Mušlek, potpredsjednik Udruge POINT, koja je organizator događaja.

Kroz 37 dana posjetitelji će moći uživati u 24 događaja na 8 različitih lokacija u gradu. Organizatori su posebno izdvojili nagrađivane umjetničke proizvode – kazališnu predstavu Na rubu pameti Dragana Despota i dokumentarni film Srbenka Nebojše Sljepčevića, stand up show Prosti faktori Marka Dejanovića i plesnu produkciju Girl like Križevčanke Ane Jelušić.

-Gotovo svi događaju su besplatni, osim monodrame Dragana Despota, Na rubu pameti. S obzirom na to da je ovo jubilarno izdanje, odlučili smo što više događaja našim građanima pokloniti besplatno, a svi zainteresirani će ulaznice za koncerte i stand-up show moći besplatno rezervirati preko sustava Entrio. -kazao Mušlek.

15. Culture Shock Festival financijski podržavaju Ministarstvo kulture i Grad Križevci te lokalni sponzori, a osigurano je 50 tisuća kuna.

prigorski.hr

Facebook Comments