U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak, 9. kolovoza u Robnom centru KTC u Koprivnici, odaziv građana je bio odličan. Volonteri su u četiri sata akcije, od 9 do 13 sati, prikupili 178 kilograma hrane.

I ovaj put na ulazu u KTC volonteri su kupcima dijelili letke s popisom proizvoda za Socijalnu samoposlugu te preuzimali donacije. Na policama Samoposluge posebno je nedostajalo brašna, kojeg je prikupljeno 63 kilograma, a građani su donirali još 115 kg različitih prehrambenih proizvoda – ulja, riže, tjestenine, šećera, soli…

– Svima koji su sudjelovali u akcijama prikupljanja prehrambenih i higijenskih artikala za Socijalnu samoposlugu ili će to učiniti, zahvaljujemo na velikodušnosti i darežljivosti – poručili su iz Crvenog križa.

Svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7, a ako želite pomoći novčano, uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.