U 67. godini života preminuo Josip Kajfeš – nekadašnji nogometaš Čelika Križevci

15. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci U 67. godini života preminuo Josip Kajfeš – nekadašnji nogometaš Čelika Križevci

Josip Kajfeš, prvi u drugom redu na Maksimiru u uzvratnoj utakmici finala Kupa Zagrebačke nogometne regije, koja se igrala protiv Dinama. (Izvor: Ivan Majdak "Križevačka nogometna priča 1909.-2009", str. 77


Nakon kratke i teške bolesti u 67. godini života preminuo je Josip Kajfeš, nekadašnji igrač NK Čelik (danas Radnik Križevci) i igrač legendarne juniorske postave, koja je na jesen 1971. godine igrala finale Kupa Zagrebačke nogometne regije protiv Dinama na Maksimiru.

Prigodnim riječima od Josipa Kajfeša oprostio je i Ivan Majdak, autor knjige “Križevačka nogometna priča 1909. 2009.” -Josip Kajfeš, veliki čovjek, sportaš, radnik, susjed i prijatelj, prerano nas je napustio kao što to čine svi dobri ljudi koji su ostavili trag u našim životima.
Bio je član legendarne juniorske ekipe križevačkog Čelika, koja je 1971. godne igrala finale kupa Zagrebačke zone protiv tadašnjih juniora zagrebačkog Dinama. Nogomet je volio svim srcem i nastavio ga igrati u raznim klubovima u Križevcima i okolici. Neka ti ja laka ova hrvatska gruda, a nastaviti ćeš i dalje živjeti u našim sjećanjima, do ponovnog susreta negdje gore visoko među zvijezdama! Obitelji iskreno saučešće. -poručio je Majdak.
Sprovod Josipa Kajfeša održan je u ponedjeljak u krugu obitelji.

 

Facebook Comments