Novi studijski album Tvrka Stipića, poznatog tenora zagrebačke opere, predstavljen je u Klubu Kazališta Komedija u Zagrebu (bivša Kontesa).

Album “Ima dana” sadrži 12 starogradskih pjesama i romansi koje je producirao Toni Eterović. Na Stipićevoj promociji prateći orkestar nastupio je u sastavu: Antonio Vrbički– harmonika, Josip Mimica– klarinet, Toni Eterović– glasovir, Josip Novosel– violina, Tihomir Novak – kontrabas i Bruno Vuger – gitara.

Tvrtko (3)

– U dogovoru sa glazbenim producentom Tonijem Eterovićem sastavio sam program za ovo izdanje. Želja mi je bila da sve te stare i antologijske melodije malo osvježim sa novim aranžmanima i obradama te da im dam novi život i da ostanu u našem društvu za buduće generacije. U svemu tome pomogao mi je prateći bend Tango Appassionato i Oridano Gypsy Jazz Band – navodi Tvrtko Stipić.

Izvedbe Tvrtka Stipića, kao i pratećeg orkestra, u prepunoj klupskoj dvorani Komedije, poznate starogradske pjesme “Ima dana”, “Mislio sam da je život” i “Te tvoje oči zelene” u gypsy jazz obradi uživo, zaista zvučale su odlično i drugačije od svega na što smo u tom glazbenom žanru do sada navikli slušati.