Predstavnici klubova NK Prigorje Sveti Petar Orehovec i NK Ratar Miholec primili su od tvrtke Bioen d.o.o. donaciju, točnije komplet dresova i lopte.

Na uručenju su bili prisutni predstavnici kluba NK Prigorje Sveti Petar Orehovec Marijan Slavi, predsjednik i Marijan Kos, potpredsjednik te ispred NK Ratar Miholec Damir Srbljinović, predsjednik i Josip Benko, potpredsjednik.

U ime tvrtke Bioen dresove im je uručila direktorica Đurđa Jakovljev i Kristijan Vlah, zaposlenik bioplinske elektrane u Orehovcu i vijećnik u orehovečkom predstavničkom tijelu.

bioen

“Tvrtka Bioen svake godine izdvaja sredstva za donacije, jer želi doprinijeti i pokazati svoju odgovornost prema lokalnoj zajednici. Svjesni smo da je naš poslovni napredak vezan uz dobrobit zajednice u kojoj poslujemo, u ulaganje u njen razvoj i unaprjeđenje kvalitete života smatramo sastavnim dijelom našeg društveno odgovornog poslovanja.

Sredstvima namijenjenim za donacije podržali smo lokalne nogometne klubove, Dobrovoljno vatrogasno društvo i izradu monografije o općini Sveti Petar Orehovec”, istaknuli su iz BIOEN-a.