Tri novozaražene osobe na području Bjelovarsko-bilogorske županije, cijepljenje i u sklopu Dana grada Čazme

24. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Tri novozaražene osobe na području Bjelovarsko-bilogorske županije, cijepljenje i u sklopu Dana grada Čazme


Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Dvije novozaražene osobe s područja su grada Bjelovara, a jedna novozaražena osoba s područja je općine Veliki Grđevac.

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su 4 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 60 osoba.

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

U tijeku su „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Građani se danas mogu cijepiti i u sklopu obilježavanja Dana grada Čazme od 14 do 20 sati u zgradi Multifunkcionalnog centra koji se nalazi na trgu u Čazmi, a djelatnici Zavoda za javno zdravstvo cijepit će Pfizer cjepivom.

Autobus „Cjepko“ od ponedjeljka nastavlja turneju po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Facebook Comments


[ssba]