Tri igrača Rijeke još uvijek zaražena koronavirusom

1. prosinca 2020. Autor: prigorski.hr Sport Tri igrača Rijeke još uvijek zaražena koronavirusom

Nel Pavletic/PIXSELL


Hrvatski predstavnik u nogometnoj Europskoj ligi Rijeka uoči susreta 5. kola skupine F protiv Real Sociedada, koji će se igrati u četvrtak u San Sebastianu, objavio je kako su trojica njezinih igrača još uvijek zaraženi koronavirusom.

Rijeka je prije dva tjedna imala sedam igrača zaraženih koronavirusom, prošloga tjedna broj zaraženih porastao je na osam, sada je taj broj pao na tri.

“Obavještavamo javnost da su nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (1. prosinca 2020.) trojica igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19). Važno je naglasiti da nakon posljednjeg kruga testiranja nema novih pozitivnih igrača na virus korone, već se radi o igračima koji su već ranije odradili period samoizolacije, ali zbog pozitivnog nalaza neće biti na raspolaganju. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus”, objavila je Rijeka.

Nakon četiri odigrana kola u skupini F Rijeka je posljednja bez bodova i nema izgleda za prolazak u 16-inu finala. Na vrhu je Napoli s devet bodova, sliijede Real Sociedad i AZ Alkmaar sa po sedam.

(Hina)

Facebook Comments