Nogometaši Radnika Križevci i Šibenika tražit će u srijedu prolaz u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica se igra na Gradskom stadionu s početkom u 15.30 sati.

Trener Radnika Križevci Mario Vodanović rekao je za prigorski.hr kako ni najveći optimisti u Križevcima nisu očekivali ovakav početak prvenstva. -Nismo ni mi ovo očekivali, a i prije prvenstva sam rekao da će nam trebati 3-4 kola da se prilagodimo na razinu i intenzitet ove lige. Međutim, kad gledam iz ove perspektive prilagođavali smo se samo jedno kolo. Dečki su fantastično reagirali, izvanredno smo se prilagodili i rezultat nas prati. Najvažnije u cijeloj priči je da smo baš prava momčad. Nema veliko ja, već je sve veliko mi i dečki  daju na svakoj utakmici zadnji atom snage – rekao je trener Vodanović i osvrnuo se na kup utakmicu protiv Šibenika.

mario vodanovic

-Šibenik je favorit, to je sigurno, ekipa je u ligi više i tamo su prvi, ali ovdje da dođe i jača ekipa od Šibenika neće im biti lako. Ako budemo na svom nivou, ako odigramo i pokažemo ono što znamo, očekujem najmanje da će Šibeniku biti teška utakmica – poručio je Vodanović.