Nogometaši Lonje u nedjelju su na vrbovečkoj umjetnoj travi pobijedili Ostrnu. Bila je to prigoda da nakon utakmice razgovaramo s trenerom nogometaša iz Lonjice Igorom Maksimovićem.

-Drago mi je da su dečki ozbiljno shvatili treniranje i na treningu nas ima 15-ak i to je zadovoljavajuće u odnosu kako je to bilo nekad. Odigrali smo tri prijateljske utakmice, s Prigorjem Žerjavinec kod njih 1:1, pobijedili smo Tomislav Radnik u Svetom Ivanu Žabnu 4:1 i Ostrnu u Vrbovcu 1:0.

lonja

Radimo na klapi i druženju i pozitivan rezultat nas još više zbližuje. Idemo u prvenstvu biti čim bolji. Zaribali smo prvi dio prvenstva, ali probat ćemo sve ispraviti – rekao je Maksimović i dodao kako sljedeću pripremnu utakmicu igraju u Vrbovcu u subotu u 15 sati s Hrvatskim bojovnikom i u nedjelju u 18 sati s Gajem.

maksimovic

Maksimović je dodao kako uređuju i klupske prostorije. -Uložili smo u tehniku, televizor, frižider i moramo dečkima sve dati, ionako su tu besplatno. Ja se za klub dajem maksimalno, možda ponekad i previše, ali volim nogomet. Vjerujem da neću morati i ja na teren, osim u veteranskoj konkurenciji.

maksimovic3

Na raspolaganju imam 23 igrača i postali smo sredina gdje igrači sami zovu da bi htjeli doći. Bitan mi je pozitivan pristup – zaključio je na kraju razgovora Maksimović.