Danas oko 15.10 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Naime, muškarac starosti 69 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.18 promila, županijskom cestom 2050, u smjeru Poljane Biškupečke, priopćila je policija.

Dolaskom u blagi desni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i prednjim djelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 84-godišnjaka, a koji je je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula je žena starosti 77 godina, putnica iz vozila 84-godišnjaka, a smrt je konstatirao liječnik ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećene prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

U prometnoj nesreći ozlijede su zadobili 84-godišnjak, 69-godišnjak i njegova 67-godišnja putnica. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno. Za vrijeme trajanja očevida, navedena dionica ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.