Klub navijača Torcida u četvrtak poslijepodne na Poljudu priredio je doček juniorima Hajduka koji su se jučer plasirali u polufinale nogometne Lige prvaka mladih nakon što su u četvrtfinalu eliminirali Borussiju Dortmund.

Juniori splitskog Hajduka jučer su u četvrtfinalu bili uspješniji od vršnjaka iz Borussije Dortmund koje su na njihovom Westfalenu izbacili s ukupnih 10-9 poslije boljeg izvođenja 11-eraca. Rezultat je nakon 90 minuta bio 1-1 (0-0).

Više od 3000 okupljenih u sjevernom dijelu poljudskog stadiona je, slaveći plasman u polufinale Lige prvaka mladih, pjevalo pjesme koje slave Hajduk i klicalo “Šampioni” i “Hoćemo titulu”, “Ovo je Hajduk” .

Po slijetanju u splitsku zračnu luku na povratku iz Njemačke trener juniora Hajduka Marijan Budimir poručio je kako s tom momčadi želi osvojiti Ligu prvaka mladih. “Ovaj plasman u polufinale neće nas zadovoljiti, želimo otići do kraja”, istaknuo je Budimir, dodajući da je tajna ovog uspjeha njegove momčadi rad koji sad dolazi na naplatu.

Voditelj Akademije Hajduka Vojo Primorac je kazao kako ovaj plasman juniora u polufinale ulazi u povijest Hajduka.

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je izjavio kako su juniori Hajduka pokazali da se nikoga ne boje. “Ovo očekujem i od seniora Hajduka”, poručio je Jakobušič.