Toni je odabrao Karolinu za spoj nasamo pa su ostatak dana proveli u kušanju svadbenih slastica, ali i iskrenom razgovoru.

„Karolina i ja šetamo uz more, idemo na plažu s naše dvoje djece, u Splitu smo, ljetujemo u Italiji, jedemo u njezinom restoranu… Zastrašujuće je da bi to jednog dana mogla biti realnost“, komentirao je u početku Toni kad su razgovarali o njihovoj budućnosti, no Karolinu je i dalje mučila ista stvar, a to je ljubomora. „Sve mi je teže i teže vjerovati u to zbog priča ostalih cura, a ne volim kad gubim nadu u nas… Znam da ti je teško i koliko god ti se dajem, opet postoji mogućnost da možda to nije to…“ priznala mu je Karolina koja pokušava razumjeti i njegovu stranu priče.

„To što ti ja u ovom trenutku ne mogu obećati da je to – to, ne znači da neće biti tako. Već smo vodili ovaj razgovor i ne postoji puno toga što mogu učiniti“, pojasnio je Toni pa nastavio: „Ali ja ću njoj stalno ponavljati koliko mi je lijepo s njom, koliko su mi važni naši zajednički trenuci i da sam iskren prema njoj.“

Prije ceremonije ruža atmosfera ruža bila je prilično napeta, a potom je Toni došao po Stankicu koju je nazvao Pepeljugom. No, potom je Maria odlučila reagirati na Danijeline riječi koja je rekla da je za liječenje jer postavlja za pitanja.

“Maria, chill”, komentirale su cure.

Potom se Maria ljutito ustala i krenula prema producentu. “Neću pričati i gotovo! Neću pričati, hoću van! Neću, tu me svi ponižavaju cijelo vrijeme, ispadam idiot! Neću više ispadati idiot, molim te!”, vikala je Maria producentu.

Potom ju je on upitao je li ona u showu zbog Tonija ili zbog cura. “Zbog Tonija, ali neće mi tu ova glupača se derati pred svima”, rekla je Maria te dodala: “Znači, znaš kako će to izgledati… Znači neću više! Neću!”, vikala je.

Kasnije je komentirala da je napustila koktel party jer joj je bilo dosta bezobraznih komentara. “Djevojke znaju biti bezobrazne, Polina se stalno podsmijehuje”, rekla je Maria.