Tomljenović poručio Kralju: Znate li da su vlasnici zemlje s tog natječaja loši ponuditelji?

20. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Tomljenović poručio Kralju: Znate li da su vlasnici zemlje s tog natječaja loši ponuditelji?


Sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca održana je u petak, a pod aktualnim satom pitanje za gradonačelnika imao je vijećnik Damir Tomljenović (HDZ).

-Zbog čega je raspisan natječaj za prodaju na čestici 1835 u Ulici poginulih branitelja, budući da nije bilo upravljanja nekretninama za 2021. godinu? Kroz dokumentaciju se utvrđuje da ne može ničemu služiti.

Znate li da su vlasnici zemlje s tog natječaja loši ponuditelji? – pitao je Tomljenović.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj rekao je kako je ovo treće vijeće da se priča o toj zemlji iznad FINA-e od 200 kvadrata. -Na prošloj sjednici vijećnik Fašaić (HDZ) je kazao kako nije zadovoljan mojim odgovorom i da zašto se ne bi ta čestica u vlasništvu Grada prodala. Mi smo oglasili prodaju tog zemljišta i vrijednost tog zemljišta je 139 tisuća kuna. Imali smo dvije ponude, a onda veća je bila oko 160 tisuća kuna. Na kraju smo dobili za nju 180 tisuća kuna. Vjerujem da smo napravili nešto što je na korist grada i zadovoljstvo svih vijećnika – rekao je gradonačelnik.

kralj

Tomljenović je dodao kako mu gradonačelnik nije odgovorio. -Ako je to išlo zato što je Fašaić rekao, onda u redu, neka tako kaže – zaključio je vijećnik.

Facebook Comments