Tomislav Stipić više nije trener Slaven Belupa

10. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport Tomislav Stipić više nije trener Slaven Belupa


Nije veliko iznenađenje. Uprava Slaven Belupa večeras je odlučila da Tomislav Stipić u sljedećoj sezoni više neće biti trener koprivničkog prvoligaša.

Iza njega je loša sezona, a klub se jedva spasio od ispadanja. Očekivani potez Uprave.

“Tomislav Stipić više neće obnašati dužnosti trenera prve momčadi i sportskog direktora Nogometnog kluba Slaven Belupo. Odluka je to koju je danas donijela Uprava našeg kluba na Sjednici održanoj na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Ukupno je Stipić na klupi Slaven Belupa bio 67 puta od čega 61 put u prvenstvu i šest puta u Kupu. Debitirao je 19. listopada 2019. u porazu u Koprivnici protiv Rijeke rezultatom 1:2, a u prvenstvu je ostvario 14 pobjeda, 21 remi i 26 poraza uz gol-razliku 59:78. U Kupu je pak upisao četiri pobjede i dva poraza, od kojih je jedan bio u polufinalu protiv Lokomotive u sezoni 2019/2020”, objavljeno je na službenoj facebook stranici Slaven Belupa,

-Odluka Slaven Belupa je da se usmjerimo domaćim igračima. Vjerujem da je ta odluka ispravna. Slaven Belupo danas ima sjednicu Uprave na kojoj ćemo raspravljati o pitanjima iz nadležnosti Uprave – rekao je u srijedu za Prigorski.hr direktor Slaven Belupa Aleksandar Aleksovski.

Facebook Comments