Nesvakidašnji niz prometnih nesreća odigrao se u srijedu na prometnicama u Podravini. Naime, tijekom tri sata došlo je do tri sudara, a u sva tri su sudjelovala teretna vozila.

Do prvog sudara došlo je ujutro oko 8.30 sati u Vinogradskoj ulici u Koprivnici kada je 60-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom Man zagrebačke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 51-godišnji vozač.

Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Niti sat vremena kasnije, gotovo identična prometna dogodila se oko 9.25 sati, u Ulici Matije Gupca u Kloštru Podravskom, kada je 65-godišnji vozač upravljao teretnim automobilom Peugeot zagrebačke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unatrag vozilom je udario u parkirani osobni automobil Kia koprivničke registarske oznake. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću pokrenut je prekršajni postupak.

Na kraju, oko 13.50 sati, u Ulici Đure Basaričeka u Koprivnici 56-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. U jednom trenutku udario je u psa koji je pretrčavao kolnik, a kojeg je bez nadzora držala 75-godišnjakinja. Protiv vlasnice psa pokrenut je prekršajni postupak.