TEŠKA PROMETNA Vatrogasci izvlačili ozlijeđene; krivac ostavio automobil i pobjegao

15. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Crna kronika TEŠKA PROMETNA Vatrogasci izvlačili ozlijeđene; krivac ostavio automobil i pobjegao

Foto: JVP Zagreb


U subotnjim noćnim satima na Ksaverskoj cesti u Zagrebu teška prometna nesreća. Potvrdili su to zagrebački vatrogasci, javljaju 24sata.

– Noćašnja prometna nesreća na Ksaverskoj i spašavanje dviju osoba upotrebom hidrauličkih alata jedna je od dvije prometne nesreće na kojima smo noćas sudjelovali. Vjerujemo u brz i uspješan oporavak spašenih – javili su iz JVP Zagreb.

prometna zagreb2

Kako su novinari 24sata neslužbeno doznali, iz automobila su spašavali dvije djevojke u koje se zabio vozač drugog automobila, a koji je, kako tvrdi svjedok nesreće s kojim smo pričali, ostavio automobil i pobjegao.

– Jedna cura živi u blizini gdje ih je vozač udario, bez ikakvog kočenja. Onda je krenuo u rikverc, zaobišao preko svog tog stakla i otišao dalje. Jedan dečko ga je krenuo ganjati, a vozač je malo dalje opet udario u auto te se više nije mogao kretati. Onda je pobjegao s mjesta nesreća, tj. lagano obavio poziv i odšetao – priča nam svjedok nesreće.