Na državnoj cesti DC-106 u Posedarju  u utorak oko 23,10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 27-godišnji hrvatski državljanin.

Prema rezultatima očevida do prometne nesreće je došlo kada je osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji vozač sletio s lijeve strane kolnika. Automobil se kretao navedenom dionicom ceste iz smjera Posedarja prema Ražancu, a nesreća se dogodila najvjerojatnije uslijed nepridržavanja vožnje sredinom prometne trake, priopćila je policija.
Nakon slijetanja van kolnika, automobil najprije udara u metalnu zaštitnu ogradu kolnika, a potom u podnožje betonskog stupa nadvožnjaka autoceste.

Ozlijeđeni vozač je prevezen vozilom Hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar, gdje je od posljedica nesreće preminuo.

Nad tijelom preminulog muškarca naložena je obdukcija. Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće.
Po dovršetku će policija nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru podnijeti izvješće.