TERROR NAKON VELIKE POBJEDE Inat je izgleda najbolji motiv!

1. kolovoza 2020. Autor: prigorski.hr Intervjui TERROR NAKON VELIKE POBJEDE Inat je izgleda najbolji motiv!

Luka Stanzl/PIXSELL


U dvorani zagrebačkog ATT-a za naslov ‘najopakijeg čovjeka na Balkanu’ borili su se Ivica Terror Trušček i Vaso ‘Psihopat’ Bakočević.

U sjajnoj borbi Terror je u drugoj rundi giljotinom osvojio naslov. Borac iz Svetog Petra Orehovca oglasio se i na svojoj Facebook stranici.

Inat je izgleda najbolji motiv, jer je sinoć 9-1 underdog ipak uspio pobijediti najpoznatijeg borca regije.
Hvala ti @vaso_psycho na borbi, došao si me prebiti doslovno u moju dvoranu i makar jučer nije bio tvoj najbolji dan, za mene si ti Balkanski BMF.

Još uvijek mislim da su nam šanse 50-50 pa glavu gore jer ćeš treću borbu skoro pa sigurno ti pobijediti. Rekao sam ti gdje su moje šanse, ali nisi me shvaćao ozbiljno. Da jesi i da ste malo poradili na tome, vjerojatno bi sad paradirao po Zagrebu sa BMF pojasom u Versace mantilu…

Luka Stanzl/PIXSELL

PS.  Bez dodatnih pozdrava i rukovanja sljedeći put kad krene borba.

Hvala @fnc_mma na ovoj prilici da budem prepoznat kao borac koji ipak nešto zna i vrijedi, unatoč skoru sa najviše poraza na svijetu i smiješnim brojem pratitelja.

Hvala svim trenerima, dečkima i curama iz @atteurope na podršci, treninzima i uputama iz kuta, te čestitke jučerašnjim kolegama pobjednicima.

Luka Stanzl/PIXSELL

Hvala @novagenetik @euro_milk @sohosushizagreb @martinjak_meso na pomoći u pripremama, ovaj put vas srećom nisam razočarao ni osramotio.

Ne znam kad ću sljedeći put u kavez, ali što prije to bolje, možda KSW u Zagrebu ili WFC u Ljubljani.
Sportski pozdrav svima!, poručio je Terror na društvenoj mreži.

 

 

Facebook Comments