TENIS – POJEDINAČNI TURNIR TENISAČA TENIS KLUBA ŽABNO Tutić ispred Smuđa, TK Žabno odličan domaćin

28. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport TENIS – POJEDINAČNI TURNIR TENISAČA TENIS KLUBA ŽABNO Tutić ispred Smuđa, TK Žabno odličan domaćin


Prigodom Dana općine Sveti Ivan Žabno i Svetoivanjskih dana u subotu je Tenis klub Žabno organizirao pozivni pojedinačni turnir. Natupilo je 16 tenisača (orgraničeno uslijed situacije COVID-19 i odigravanjem teniskih mečeva u jednom danu).
Vrhunskom tenisu i neizvjesnim ogledima pridonijele su, svakako, i vremenske prilike bez vjetra i besprijekorna zemljana podloga. Igrali su se produženi setovi do 9 sa finalnim mečom na dva seta. U repesažu se igralo na jedan dobiveni set.

Rezultati turnira:

1. mjesto: DANIJEL TUTIĆ, SVETI IVAN ŽABNO
2. mjesto: TIHOMIR SMUĐ, SVETI IVAN ŽABNO
3. mjesto: ANA HOSNI, HAGANJ

Rezultati repasaža:

1. mjesto: STJEPAN ŠANTEK, NOVI ĐURĐIC
2. mjesto: IVICA VRANEŠIĆ, SVETI IVAN ŽABNO
3. mjesto: MARINKO JURIĆ, HAGANJ
Nagradu za najaktivnijeg tenisača u 2020. godini primio je: TOMISLAV LONČAR iz Starog Đurđica, izvijestio nas je Čedomir Cili, organizator turnira TK Žabno.

Prisutni sportaši i publika dokazali su da se i uz socijalne mjere može ugodno i dobro zabaviti. Doprinos svemu bila je i glazbena kulisa jednog od najstarijih članova kluba MATE LONČARA. Druženje je potrajalo do dugo u noć. – rekao nam je Čedomir Cili.

 

(mn)
foto: TK Žabno (ustupio Čedomir Cili)

Facebook Comments