Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba Radnik održan je turnir masters piramide u pojedinačnoj konkurenciji. Osam najboljih po plasmanu iz natjecanja koje je trajalo od 01. svibnja 2022 raspoređeno je ždrijebom u dvije grupe, gdje se igralo po principu svatko sa svakim.

U grupi A igrali su M. Majhen, D. Šket, M. Slavinić (nakon odustajanja T. Smudja i Z. Ruklina), i S. Šket, a u grupi B igrali su M. Hermanović, E. Krmpotić, D. Balić i H. Kuzel. Po odigranim grupnim mečevima, prva dvojica iz svake grupe su išla dalje, polufinalni parovi bili su Majhen – Krmpotić i Hermanović – S. Šket.

Ovaj put je presudila mladost, iako je u oba polufinalna meča sve bilo na jednoj lopti, u finale su prošli Majhen i Hermanović, gdje je nakon spašene četiri meč lopte, kroz tie-break Matija Hermanović pobijedio ukupnim rezultatom 9:8 (10:4).

U odsutnosti predsjednika kluba Ivana Šarića, prijelazni pehar pobjedniku natjecanja uručio je član uprave Darko Šket, uz par prigodnih riječi i najave održavanja natjecanja i u budućnosti, u malo izmijenjenom formatu.

“Zahvaljujemo svim natjecateljima na sudjelovanju, kako na mastersu tako i svim ostalima tijekom cijele sezone, gostima, navijačima, te gradu Križevcima”, poručili su iz kluba.

turnir2 turnir3 turnir4 turnir5 turnir6 turnir7 turnir8 turnir9 turnir10