Proteklog vikenda na terenima Tenis kluba Radnik Križevci održan je turnir iz kalendara TSSH do 8,9 i 10 godina. U sve tri kategorije nastupilo je ukupno 49 tenisača i tenisačica iz regije (Križevci, Bjelovar, Koprivnica), ali i šire (Zabok, Đakovo, Split).

U kategoriji do 8 godina zlatni su bili Deni Fuš iz Tk Prelog i Rita Špehar iz Tk Didon, dok su srebrni bili Mateo Sačer iz Tk Prelog i Leona Margetić iz Tk Varaždin 1181. U uzrastu do 9 godina pobjednik je Ivan Lokotar iz Tk Koprivnica koji je u finalu bio bolji od Denija Fuša iz Tk Prelog rezultatom 4:0.

Teniski1

U kategoriji do 10 godina kod djevojčica najbolja je bila Una Brkić Klubička iz Tk Didon. Una je u finalu savladala Noru Pinkavu iz Tk Feniks rezultatom 4:2, 4:0, dok je kod dječaka slavio ove godine neprikosnoven Jakov Lukanec iz Tk Đurđevac pobjedom u finalu nad svojim klupskim kolegom Andrejom Bartovčakom rezultatom 4:0, 4:0. Turnir je bio izvrsna prilika i za premijerne nastupe križevačkih najmlađih polaznika škole tenisa, pa su tako klub predstavljali Hella Zagorec i Jana Žličar te Lara Perko, Korina Smuđ, Matej Smuđ i Toni Pavunić. Posebno su se istaknuli Jana Žličar s finalom brončane skupine i Toni Pavunić pobjedom u zelenoj skupini.

Teniski2